Kokosové máslo (někdy též nazýváno kokosový krém, kokosová smetana, kokosové pyré) má vynikající kokosovo-smetanovou chuť s příchutí kokosového mléka
Úžasný pomocník pro výrobu RAW dortů, zpevní corpus.
Můžeme jej dát jen tak na lžičku, pečivo, sušenky...
Pro pečení se přidává přímo do těsta.
Jednoduše nakombinujeme s rozemletým ovocem a dáme do mrazu pro výbornou zmrzlinu.
Pro zahuštění krémových polévek atd.
Zajímavosti
- Kokosové máslo se získává prostřednictvím řádného výběru nově sklizených zralých kokosových ořechů, z nichž je odebráno kokosové maso (bílé jádro), které se vakuově suší při nízké teplotě a pak se jemně rozemele
- Na vrchu sklenice je znatelné oddělení kokosového oleje – což je důkazem, že v kokosovém másle nejsou přidané stabilizátory
- Náše kokosové máslo je z udržitelného zemědělství s hnojením pouze kompostem
- Složení je čisté kokosové pyré s vysokým podílem vlákniny a panenského oleje
- Není z geneticky upravovaných plodin (bez GMO)
- Vysoký obsah vlákniny
- Bez konzervantů
- Bez laktózy
- Bez cukru
- Bez lepku
Detaily | |
Druh | kokosové máslo |
Obsah | 1000 g |
recepty